17 maj 2014
11:00

Nockebyhovs IF 1

Referat: IF Brommapojkarna 21 - Nockebyhovs IF 1

Vi började med en samling där vi pratade om att träningen i onsdags inte hade genomförts på ett bra sätt. Lite för mycket tjafs hade det varit. Vi bad killarna att tänka till och sedan revanschera sig på matchen. Och som de gjorde det...

Direkt från start tog vi tag i taktpinnen tack vare hårt jobb och fint passningsspel. Det verkade inte som någon av killarna brydde sig om att vissa av motståndarna var ett huvud högre än dem själva. Mitt i första halvlek lurade Lucas en av backarna och la in 1-0 i borte hörnet. Bara någon minut senare fick han en ny passning av Filip och satte dit 2-0 och som om inte det var nog så spelade Einar fram Filip som smällde dit 3-0. Det var också paussiffrorna.
I paus sa vi till dem att fortsätta jobba lika hårt samt fortsätta med det fina passningsspelet och det gjorde dem. Motståndarna fick dock en straff som de gjorde 3-1 på innan Lucas iskallt lurade en back i straffområdet och la in 4-1. Spelet var stundtals lysande och målskyttet avslutades av Gustav som satte dit 5-1 på straff.

Alla 11killarna ska en stor eloge för dagens insats, där samtliga höll en hög nivå.

Hoppas nu det ser lika bra ut imorgon bitti mot Bollstanäs. :-)